CONTACT
KanZ - Focus op werk
Bezoekadres
Wanraaij 33
6673 DM Andelst
T 06-15 19 24 20
E info@kanzbv.nl


Locatie Maastricht
Bassinkade 2
6211 AL Maastricht
T 043 - 747 01 01
E info@kanzbv.nl

Ondernemersbijeenkomst

In deze tijd van economische recessie moet u soms noodgedwongen afscheid van medewerkers nemen. Naast bedrijfseconomische redenen, kan ook disfunctioneren van een werknemer reden zijn om ontslag na te streven. Als goed werkgever wordt u geacht de complexe regels rondom ontslag te kennen en het ontslag voor de vertrekkende werknemer op een sociaal verantwoorde en zorgvuldige manier te begeleiden.
 
KanZ, Focus op werk organiseert in het najaar 2012 wederom een ondernemersbijeenkomst om u als werkgever op weg te helpen in situaties van ontslag. Door Boers Advocaten uit Veenendaal zullen de juridische en financiële consequenties worden toegelicht. KanZ zal het product ‘BaanZeker’ presenteren. Een uniek product waarbij de impasse tussen werkgever en werknemer, in geval van noodgedwongen ontslag, wordt doorbroken aangezien alle partijen direct (financieel) voordeel hebben.
 
Ondernemersbijeenkomst Veenendaal
‘Ontslag op goede voet’

Datum: najaar 2012
Locatie: KanZ bv, Landjuweel 15, 3905 PE Veenendaal
 
De volgende onderwerpen komen aan bod:
 
  • De zieke werknemer - Zorgvuldige begeleiding en documentatie, tips ter voorkoming van (derdejaars) loonsancties, ziek=ziek: er is geen tussenweg, reïntegratie 1e en 2e spoor.
  • Bedrijfseconomisch ontslag - Mogelijkheden van ontslag op bedrijfseconomische gronden, do’s en don’ts, richtlijnen/beleidsregels UWV WERKbedrijf.
  • De disfunctionerende werknemer - Nadruk op een zorgvuldige aanpak en dossiervorming.
  • Outplacement - Een complete begeleiding van uw werknemer, met als doel deze een duurzame en passende nieuwe werkkring te laten vinden.
  • BaanZeker - Een uniek product waarmee alle betrokken partijen direct voordeel hebben in geval van noodgedwongen ontslag: overname van het bestaande dienstverband door KanZ.
 
Wij bieden deze bijeenkomst geheel kosteloos aan. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.
 
aanmelden